Betalen

Het is mogelijk om te betalen met: IDEAL, Bancontact, Paypal, Klarna (achteraf betalen), Visa, Mastercard en Amex.

Dit is zeker mogelijk! Bij de check-out pagina kun je kiezen voor Klarna. Klarna is een betaaldienst wat de mogelijkheid tot achteraf betalen geeft. Hiermee kun je tot 30 dagen achteraf betalen! Indien er iets niet klopt of lukt, kun je hierover contact opnemen met onze klantenservice

Dat maakt helemaal niet uit, het enige wat je moet doen is contact opnemen via info@beckenbau.nl met daarbij je vraag + bestelnummer. Hierna ontvang je binnen 24 uur een nieuwe factuur!

Hiervoor verzoeken we je om contact op te nemen met de provider van je creditcard. Dit is meestal een probleem wat bij hen ligt. Indien dit niet het geval is, verzoeken we je om contact op te nemen met onze klantenservice. Via deze weg zullen we je verder helpen om het probleem op te lossen en de betaling te voltooien.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw volgens het Nederlandse tarief (9 of 21%). Bij het bestellen via onze website, kun je bij het invoeren van de gegevens kiezen voor particulier of zakelijk. Als je hier kiest voor zakelijk, kun je de bedrijfsgegevens invoeren die op de factuur moeten komen te staan. De btw staat altijd gespecificeerd op onze facturen.

GRATIS VERZENDEN

Verzenden binnen Nederland en België is geheel gratis - ongeacht de waarde of gewicht van het product!