Levertijd & Bezorging

Als je een bestelling plaatst voor 12:00, sturen we jouw bestelling dezelfde dag nog op. Meestal ontvang je het product dan ook de volgende dag (levering binnen 1 werkdag).
Bestellingen na 12:00 worden de volgende dag opgestuurd. Dit betekent dat het product de dag erna wordt afgeleverd (levertijd van 2 werkdagen dus).

Uitzondering
In drukke periodes en feestdagen kan er hiervan afgeweken worden, door drukte van onze vervoerder. Ook bij een zaterdag bestelling wordt het pakketje niet op zondag afgeleverd, maar op de maandag, omdat er naar werkdagen wordt gekeken. Zondag valt hier niet onder.

Soms kan er door de drukte bij de vervoerder sprake zijn van een vertraging van 1/2 werkdagen. Het pakketje kan gevolgd worden via het track & trace linkje dat wordt bijgevoegd in de mail dat je ontvangt.

Duurt het toch langer dan 1/2 werkdagen of merk je iets bijzonders op? Dan vragen we je om contact met ons op te nemen. Hiervoor kun je ons mailen op info@beckenbau.nl, bellen op +31854016247 of chatten d.m.v. het chatpictogram onderin de pagina. Binnen 24 uur zal er gereageerd worden.

Ja, dat kan! Zodra de bestelling wordt verzonden, sturen wij een e-mail met een zendingsnummer, hiermee kun je de status van je bestelling volgen via de website van betreffende vervoerder. 

Geen mail ontvangen met een link van de vervoerder? Dan vragen we je om contact met ons op te nemen via info@beckenbau.nl, +31854016247 of de chatbot onderin de pagina.

Dat kan! In het bestelproces kan je na het invoeren van je gegevens bij de bezorgopties aangeven dat je je bestelling graag in de avond ontvangt. Je pakket wordt dan bezorgd tussen 17:30 en 22:00.  Het is helaas niet mogelijk om te wisselen van vervoerder.  

Dit is zeker mogelijk, maar helaas niet mogelijk via onze check-out pagina. Hiervoor verzoeken we je om contact op te nemen met ons, zodat wij dit in onze planning kunnen aanpassen en ervoor zorgen dat het pakket op gewenste leverdatum wordt afgeleverd!

Wanneer je niet aanwezig bent op het moment dat de bestelling wordt bezorgd, dan wordt de bestelling bij de buren of bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt afgeleverd. Dit kun je volgen via de track & trace link die we je hebben gestuurd via de mail.

Toch nog iets onduidelijk of problemen met de zending? Dan vragen we je om contact op te nemen met ons: info@beckenbau.nl, +31854016247 of via de chatbot onderin de pagina.

GRATIS VERZENDEN

Verzenden binnen Nederland en België is geheel gratis - ongeacht de waarde of gewicht van het product!